24/7 Loodgieter

Uw vakkundige 24/7 loodgieter in Houten

24/7 loodgieterIn veel gevallen kunt u bij storingen wachten tot een volgende dag, zodat de loodgieter overdag naar u toe kan komen voor het verhelpen ervan. Soms is het echter zo dat u liever dezelfde dag nog hulp heeft, bijvoorbeeld bij een ernstige lekkage onder uw dak, bij lekkage rond elektrische apparatuur. In deze gevallen kunt u gelukkig terecht bij onze 24/7 loodgieter in Houten en omgeving, die dezelfde avond nog bij u langs komt voor het traceren en verhelpen van het probleem. Zo geniet u direct weer van uw verwarming, warme water en de afvoer van uw badkamer of keuken!

Wanneer de 24/7 loodgieter bellen?

U zult begrijpen dat u niet voor iedere klus de loodgieter hoeft te bellen. Wanneer er in zeer minimale mate sprake is van lekkage in een van uw leidingen, kan dit in veel gevallen de volgende dag worden verholpen in plaats van dezelfde avond nog. Ook onderhoud is vanzelfsprekend prima overdag voor u uit te voeren. In gevallen als een verstopte afvoer of bijvoorbeeld een ernstige vorm van lekkage, kan de loodgieter wel raadzaam zijn.

De loodgieter komt direct naar u toe en zal proberen het probleem te traceren en deze direct voor u te verhelpen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt te zijn zorgen we voor een tijdelijke oplossing en komen we de volgende dag bij u terug.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter Houten
Menu
Call Now Button