Dakbedekking repareren

Dakbedekking repareren met onze loodgieter

Is er sprake van schade aan uw dakbedekking? Op korte termijn uw dakbedekking repareren in Houten is in dat geval noodzakelijk. Doet u dit niet, dan loopt u het risico op een ernstige vochtschade aan de houten constructie onder het dak. Op het moment dat er eenmaal vocht in deze houten constructie getrokken is, zal de constructie verzwakken. Dit is het gevolg van houtrot. Iets wat nauwelijks te voorkomen is bij een lekkage onder de dakbedekking. Zelf uw dakbedekking repareren in Houten is vaak lastig, daar de oorzaak van een lekkage niet altijd duidelijk is. Onze loodgieter helpt u graag verder om vochtschade aan uw woning te voorkomen.

De dakbedekking repareren in Houtendakbedekking repareren

Uw dakbedekking repareren in Houten begint bij het speuren naar de oorzaak van een lekkage. Vaak bevindt er zich een klein barstje of bijvoorbeeld een gat in de dakbedekking. Dit kan het gevolg zijn van slijtage, van een tak die tegen uw dakbedekking sloeg tijdens een hevige storm, enzovoorts. Op basis van de gevonden oorzaak zal onze loodgieter aan de slag gaan met herstelwerkzaamheden. In het geval van een bitumen dakbedekking kan deze vaak twee keer hersteld worden. De derde keer is het vervangen van de dakbedekking noodzakelijk. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat de dakbedekking te zwaar wordt voor uw dak. Daarbij is een nieuwe reparatie in zo’n geval vaak allerminst duurzaam.

Een kapotte dakbedekking

Op internet vindt u verschillende instructiefilmpjes over een dakbedekking repareren bij schade. De ene keer is dit eenvoudiger dan de andere keer. Denk aan het verschil tussen een bitumen dakbedekking herstellen en het vervangen van een kapotte dakpan. Bovenal brengt een repareren risico’s met zich mee. Er wordt gewerkt op hoogte, wat niet iedereen even prettig vindt. Onze loodgieters hebben de ervaring en hulpmiddelen om dit op veilige en vakkundige wijze voor u te doen.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter Houten
Menu
Call Now Button