Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf in Houten

Loodgietersbedrijf houtenWanneer u opzoek bent naar een erkende loodgietersbedrijf in Houten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen ons bedrijf staan tal van ervaren en deskundige loodgieters voor u klaar om u te helpen bij zeer uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verplaatsen van leidingen, het uitvoeren van onderhoud aan uw afvoer of uw CV- en combiketel, het geven van advies over de inrichting van uw nieuwe badkamer, enzovoorts. Wij zijn er niet alleen voor het uitvoeren van uw wensen, wij denken ook graag met u mee! Dat kenmerkt de persoonlijke en transparante service van ons loodgietersbedrijf in Houten.

Wat doet ons loodgietersbedrijf voor u?

Als loodgietersbedrijf in Houten voeren we verschillende taken voor u uit. Zo onderhouden we jaarlijks tal van CV- en combiketels van huishoudens in Houten en omgeving, om defecten en storingen tijdens de koude herfst- en winterdagen te voorkomen. Heeft u al eens gedacht aan een combiketel, als u nu nog gebruik maakt van een combinatie van een losse CV-ketel en boiler? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, omdat een combiketel vaak veel goedkoper energiezuiniger werkt. Wanneer u tevreden bent met ons advies, dan kunnen we deze direct voor u verwezenlijken!

Ook op het gebied van leidingen helpen we u graag op weg, bijvoorbeeld door leidingen te verplaatsen, te vervangen of te repareren als u last heeft van lekkages. Om verstoppingen tegen te gaan raden we u aan eens per (half) jaar uw afvoer door te laten spuiten!

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button