Gaslekkage

Snel een gaslekkage in Houten oplossen

Gaslekkages kunnen een groot gevaar opleveren en moeten altijd zo snel mogelijk opgelost worden. Door de hoge ontvlambaarheid van gas is er een groot gevaar voor explosies. Neem daarom in geval van een gaslekkage in Houten meteen contact op met onze professionals om de lekkage voor u op te lossen. Wij zijn altijd bereikbaar en zullen snel bij u voor de deur staan om deze gevaarlijke situatie te neutraliseren.

Wat te doen als het voorkomt?

Hoewel wij binnen enkele minuten bij uw woning aanwezig kunnen zijn, om de gaslekkage op te lossen, kunt u in de tussentijd ook zelf een aantal dingen ondernemen om een gasexplosie te voorkomen. Op het moment dat u een gaslucht in huis ruikt moet u altijd eerst alle deuren en ramen openen om eventueel opgespaard gas uit de kamer te laten ontsnappen. Roep tegelijkertijd tegen iedereen die zich in huis bevindt dat u een gaslucht ruikt en dat er geen elektrische apparaten moeten worden aangezet of een vlam moet worden aangestoken.

Vervolgens checkt u in de meterkast of u de gasmeter extra snel ziet lopen. Dit is een duidelijke indicatie dat er sprake is van een gaslek. Vervolgens draait u de gaskraan volledig dicht en belt ons telefoonnummer. Leg de situatie uit die u heeft aangetroffen tegen degene die de telefoon opneemt en wij zullen u verder van advies voorzien om gevaarlijke situaties bij een gaslekkage te voorkomen. Waarschijnlijk is de dichtstbijzijnde loodgieter al naar u onderweg.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter Houten
Menu
Call Now Button