Riool ontstoppen

Riool ontstoppen in Houten

Verschillenden tekenen kunnen erop wijzen, dat uw riool ontstoppen in Houten noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een situatie, waarbij er een nare geur rond de toiletpot of gootsteen in de badkamer hangt. Ook kan het voorkomen dat water steeds minder makkelijk richting het putje van de douchebak stroomt. Een verstopping in de riolering onder uw woning wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van restafval. Denk bijvoorbeeld aan proppen toiletpapier, etensresten of haren die zich aan de wand van een afvoer hechten. Onze loodgieters helpen u graag bij een riool ontstoppen in Houten.

Verstopt riool verhelpenriool ontstoppen

Een verstopt riool verhelpen kunt u in eerste instantie zelf proberen. Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, die u hierbij kunt gebruiken. Denk aan de klassieke ontstopper, waarmee u een onder- en overdruk veroorzaakt in de afvoerleiding. Ook het gebruik van een trekveer is populair bij het verhelpen van verstoppingen in de riolering. Een derde optie is het gebruik van keukensoda. Bij soda is het belangrijk dit eerst goed in te laten trekken en het volgens met kokend water door de afvoer te spoelen. Soda heeft een ontvettende werking, waardoor restafval wat aan de afvoerwand gekoekt zit, makkelijk opgelost kan worden.

Loodgieter inschakelen voor riool ontstoppen

Wanneer het niet direct lukt om een verstopping op te lossen, kan de loodgieter in Houten inschakelen een goede optie zijn. Onze loodgieter beschikt over de benodigde hulpmiddelen om de afvoer snel voor u te ontstoppen. Het kan verstandig zijn om de afvoer regelmatig preventief te laten doorspuiten door een loodgieter. Op deze manier worden beginnende verstoppingen tijdig opgelost, waardoor de kans op een serieuze verstopping in de afvoer zeer klein wordt. Bij spoed kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. Deze staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om uw riool te ontstoppen in Houten.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button