Afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen in Houten

Een verstopte afvoer kan hele nare consequenties hebben. Denk bijvoorbeeld aan een vervelende, penetrante geur in de badkamer, een douchebak die niet meer gebruikt kan worden, enzovoorts. Daar komt nog bij dat een afvoer verstopping in Houten over het algemeen niet eenvoudig is. Woningbezitters hebben doorgaans niet de hulpmiddelen in huis om de afvoer verstopping op adequate wijze te verhelpen, daarom ondervinden mensen nog lange tijd hinder van de afvoerverstopping.

Onze loodgieters helpen u graag bij een afvoer ontstoppen in Houten. Lang hoeft u op onze hulp niet te wachten. De loodgieters staan dagelijks en 24 uur per dag voor u klaar om voor een oplossing te zorgen. Het is verstandig om de noodzaak van een afvoer ontstoppen te voorkomen, dit doet u door de afvoer regelmatig preventief door te laten spuiten door een loodgieter. Beginnende verstoppingen verhelpt men tijdig en groeien niet uit tot een serieuze verstopping in de afvoerleiding.

Vakkundig afvoer ontstoppen door ervaren loodgieter

Bij een verstopte afvoer maken onze loodgieters gebruik van professionele hulpmiddelen. De kans dat een verstopping snel terugkeert is hierdoor klein. Het doorspuiten van de afvoer maakt dat men niet alleen de verstopping verhelpt, maar ook beginnende ophopingen van restafval op andere plekken in de afvoerleiding. Een afvoer ontstoppen begint vaak met het opsporen van de exacte bron van de verstopping. Zeer waarschijnlijk worden de andere beginnende verstoppingen hierbij ook opgemerkt.

afvoer ontstoppen

Zoals eerder al genoemd werd, is zelf een afvoer ontstoppen vaak niet eenvoudig. Een traditionele ontstopper gebruiken kan een goede eerste stap zijn. Ook het gebruik van keukensoda en bijvoorbeeld een trekveer helpt bij het oplossen van verstoppingen. Het gebruik van een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt wordt afgeraden. De kans op schade aan de afvoerleidingen is hierbij onnodig groot. Daar komt bij dat deze middelen schadelijk zijn voor mens en milieu.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter Houten
Menu
Call Now Button