Veelgestelde vragen

Het antwoord op uw vraag

Hieronder leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem even contact met ons op, door te bellen naar 030-7820548.

Gebrek aan warm water kan eigenlijk aan twee dingen liggen; de thermostatische kranen en de cv-boiler. Als er gedeeltelijk geen warm water meer is, moet u kijken naar de thermostatische kranen. Als er overal in huis alleen nog maar koud water is, moet u kijken naar de cv-ketel. Er kan bijvoorbeeld een onderdeel kapot zijn, er kan zelfs een lekkage zijn. Soms is er een veel kleiner probleem. Zo kan de spanning onderbroken zijn of is de temperatuur van het water te laag.

U beschermt uw waterleidingen het best tegen vorst door een combinatie van isolering en verwarmingskabels toe te passen. De isolering moet worden aangebracht voor de ruimte waarin de leidingen liggen, maar ook de leidingen zelf moeten worden geïsoleerd. Een waterleiding van kunststof kan daarnaast ook baat hebben bij een wikkel van aluminium tape.

Dit kunt u gemakkelijk doen, door ons te bellen op 030-7820548.

Wij zijn u van dienst in Houten en omstreken.

Ja, u kunt zelf de leidingen verleggen. Dit is echter een tijdsintensief klusje waar u geduld voor moet hebben. De belangrijke eerste stap bij alle werkzaamheden met water is dat u de watertoevoer moet afsluiten. Na het dichtdraaien van de hoofdkraan moet u de leidingen eerst goed laten leeglopen. Zo voorkomt u schade. Ook is het belangrijk van tevoren goed te kijken of het wel nodig is om de hele leiding te verleggen. Het afsnijden van een leiding kan soms een slimmere optie zijn.

Als uw cv-ketel een storing heeft, wordt er vaak een code gegeven op het schermpje. In de handleiding of op internet kunt u vinden waar deze code voor staat. Wanneer u weet wat het probleem is kunt u dit oplossen, of u belt naar SLS Loodgieters zodat wij dit kunnen oplossen.

Loodgieters kunnen worden ingeschakeld voor een scala aan klussen. Ze hebben verstand van installatietechniek en kunnen veel problemen verhelpen of advies geven. Bij klussen die voor schade kunnen zorgen is het belangrijk om snel een loodgieter te bellen. Voorbeelden van deze klussen zijn bevroren leidingen en lekkages. Bij andere klussen kunt u zelf kijken wat u eraan kunt doen, maar schroom niet om ook voor de simpelere klussen contact op te nemen met een loodgieter.

Het is belangrijk om een lekkage snel te verhelpen. Dit komt doordat de schade groot kan zijn. Meestal komt u achter het bestaan van de lekkage wanneer u vochtplekken ziet ontstaan op bijvoorbeeld het plafond of een muur. Het is belangrijk om erachter te komen waar de lekkage zich bevindt. Dit komt niet altijd overeen met de plek van de vochtplekken. Een loodgieter kan u hierbij helpen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten:

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!
24/7 bereikbaar
Menu
Call Now Button