Complicaties na aanleggen sanitair

Kraan
Blogs

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt, dat het u nooit zal overkomen, kunnen er bij hetap-572432_640t aanleggen van sanitair verschillende complicaties opspelen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de afvoer van uw toilet, douche of wastafel, een verstopping in de afvoer, enzovoorts. U moet er toch niet aan denken, dat u kort na het aanleggen van het nieuwe sanitair al de hulp van een loodgieter in moet schakelen? Zeker bij een lekkage rond uw afvoer of leidingen, is het van groot belang om de hulp van een loodgieter tijdig in te schakelen. Een lekkage kan namelijk zorgen voor zeer vervelende waterschade op uw muren of vloer.

Lekkage bij aanleggen sanitair

Wanneer de afvoer bij het aanleggen van het sanitair niet op de juiste manier op bijvoorbeeld een toilet of douche wordt aangesloten, kan er enige speling opspelen. Die speling zorgt ervoor, dat er langzaamaan steeds meer water uit uw leiding of afvoer kan sijpelen. Wanneer u dit niet op tijd door heeft, trekt het vocht van de lekkage in uw muren en vloer, wat lelijke en soms niet te herstellen waterschade met zich meebrengt. Denk aan rottende plekken in uw laminaat of parket, schimmelplekken op uw muren, enzovoorts.

Door een loodgieter in te schakelen voor het aanleggen van uw sanitair, maakt u de kans op een lekkage of verstopping minimaal. Een loodgieter heeft doorgaans een ruime expertise in het installeren van sanitair, waardoor de kans op lekkages zeer klein wordt. Ook kan een loodgieter u bijvoorbeeld helpen met het aanleggen van leidingen.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button