Een lekkage aan het dak van uw garage

waterschade dak
Blogs

Lekkages kunnen overal in uw woning voorkomen, denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de afvoer van een toilet of douche, een lekkage bij de leidingen onder de vloer of een lekkage in de garage. In een garage lopen in veel woningen leidingen die kunnen gaan lekken, maar kunt u ook te maken krijgen met een lekkage aan het dak. Heeft u enig idee wat de gevolgen van een lekkage aan uw dak kunnen zijn? Een lekkage gaat over het algemeen gepaard met waterschade in verschillende vormen, waarbij u kunt denken aan schimmelplekken op muren en plafonds, rottende plekken in het houtwerk van uw dak, enzovoorts.

Voorkom een lekkage in de garage

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan herstellen, zeker op het gebied van lekkages. De waterschade die bij een lekkage in de garage ontstaat neemt vaak enkele maanden in beslag om volledig te herstellen. Eerst zal het vocht uit de muur of uit het houtwerk moeten trekken, waarna de schimmelplekken hersteld kunnen worden. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om de kans op een lekkage in de garage te verkleinen.

waterschadeSchakel zeker jaarlijks een loodgieter in om het dak van uw woning na te lopen op beginnende slijtage. Zeker bij een plat dak kan de dakbedekking relatief snel scheurtjes en barstjes bevatten, waarlangs het water uw garage in kan sijpelen.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button