Voorkom vervelende cv-ketelstoringen in de herfst en winter

Voorkom CV-ketelstoringen
Blogs

Tijdens de herfst- en wintermaanden is de cv-ketel een onmisbaar element binnen uw woning. Vanuit de cv-ketel wordt warm water naar uw badkamer en naar de gootsteen in uw keuken geleid en worden verschillende ruimtes binnen uw woning verwarmd. Reden genoeg om uzelf ervan te verzekeren dat de cv-ketel het de gehele herfst- en winterperiode blijft doen! Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar om u hier hulp bij te bieden. Wij kunnen de cv-ketel voor u nalopen op een beginnende slijtage of beschadigingen aan de onderdelen en deze waar nodig direct voor u vervangen. Zo kunnen we de kans op een ernstige cv-ketelstoring minimaliseren.

Nieuwe combiketel in huis installeren

Mocht uw cv-ketel al wat ouder zijn, dan kan het verstandig zijn om de cv-ketel te laten vervangen voor een nieuwe combiketel. Dit is voornamelijk interessant wanneer u momenteel nog een combinatie van een losse boiler en een losse cv-ketel in huis gebruikt. Niet alleen verbruikt u met twee losse apparaten meer stroom, ook bent u meer onderhoudskosten kwijt. Onze loodgieters kunnen u een overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft als u een combiketel wilt laten installeren. Heeft u een geschikte combiketel gevonden? In dat geval komen we deze direct bij u plaatsen! Zo zit u er warmpjes bij deze winter.

Overige voorbereidingen op de winter

Naast het onderhouden van de cv-ketel in huis is het raadzaam om de leidingen naar de buitenkranen af te sluiten. Zo voorkomt u dat deze leidingen kunnen knappen als gevolg van het bevriezen van het water in de leidingen. Doordat u uw buitenkranen in de winter weinig zal gebruiken is de kans groot dat het water in de leidingen bevriest. Dit resulteert in het ergste geval in het knappen van de leidingen.  

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button