Voorkom verstoppingen, tip: haren in de douche

afvoer
Blogs

Wie kent deze situatie niet? U staat onder de douche en u ziet haren liggen. Ook al zal niemand die haren bewust laten liggen, het is geen prettig gezicht natuurlijk. Die haren kunnen door het afvoerputje in de afvoer terecht komen en de gevolgen zijn onvermijdelijk. Na korte tijd zullen de haren leiden tot verstoppingen. Zeker omdat er relatief veel water via een doucheputje gaat kan een verstopping tot grote overstromingen leiden. Om dit probleem te verhelpen moet u een loodgieter inschakelen.

Doorstroming van water
Het is meestal niet handig om de gaatjes van het afvoerputje te verkleinen door het plaatsen van bijvoorbeeld een filtertje. In dat geval kan het water niet snel genoeg weg en zullen er overstromingen ontstaan. Het allerbeste is om direct na het douchen alle eventuele haren te verwijderen uit de doucheruimte. Misschien niet het leukste werk na het douchen maar wel degelijk belangrijk. Maar dan niet de haren via een wasbak of toilet wegspoelen want dan kunnen daar weer moeilijkheden ontstaan.sump-cover-217259_1280 (1)

Plaats een afvalbakje

Een klein pedaalemmertje bij de douche is de uitkomst. Want hierin kunnen ook lege flessen shampoo en zeep worden opgeruimd. In een eventueel aanwezige wasbak bij de doucheruimte kan wel weer een filtertje worden geplaatst. Mochten daar dan haren in terecht komen bij het kammen van de haren dan zijn die makkelijk weg te halen. Het zijn kleine en handige tips die verrassingen kunnen voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf
24/7 beschikbaar
Snelle service
Voor elke klus beschikbaar!

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button